132019Sze
Ortézisek, protézisek készítése

Ortézisek, protézisek készítése

Az ortopédiai megbetegedések széles skáláját kezeljük. Orvosaink fő célkitűzése, hogy minden páciens számára a legmegfelelőbb és leghatékonyabb terápiát kínálják.

LBT logó

pontos célmeghatározás

Az ellátás kezdetekor a rehabilitációs csapat – a páciens, orvos, gyógytornász és az ortopédiai műszerész – meghatározza, hogy az ortézis milyen funkciók ellátására legyen alkalmas. Nagyon fontosak számunkra a beteg igényei. Ellátási javaslatunkkor messzemenően figyelembe vesszük a beteg napi tevékenységét, a kitűzött terápiás célt és a páciens egyéni igényeit. Az eszköz elkészítése során a megfelelő anyagok kiválasztása mellett, a külső megjelenésre is komoly figyelmet fordítunk.

A ortézis rögzít, támaszt, tehermentesít, illetve a kiesett működést pótolja. Ebbe a csoportba tartoznak a térd-, váll-, kéz-, és csuklórögzítő termékek.

Nálunk többféle méretben és színben kaphatóak. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb terméket kiválasszuk, pontosan ismernünk kell a probléma forrását. Például a sportsérülésből eredő rándulásra, ficamra egészen más megoldások lehetnek megfelelőek, mint amikor az ízületi megbetegedésből adódó fájdalmakra keresünk megoldást.
Magasan képzett ortopédiai műszerészeink segítségével mindent elkövetünk, hogy az átmenetileg mozgásukban korlátozott, vagy véglegesen mozgássérült betegeinket megfelelő segédeszközzel lássuk el. A biztonságos és fiziológiás mintát megközelítő járáskép helyreállítása szaktudásunk szerves része.

 

1. vizsgálat

 

2. ellátási javaslat

 

3. méretvétel

 

4. gyártás

 

5. ellenőrzés

 

6. véglegesítés, kontroll


Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..