VenoScan mérés AKCIÓ!

Önnek is dagadnak a lábai?

Ez nem jelent minden esetben nagy bajt. A lábdagadás szinte mindenkit, bármilyen életkorban érinthet. A terhes kismamákat, a hosszú utat megtevőket vagy a kényelmetlen cipőt viselőket. Az ülőmunkát végzők körében – akiknek a lába egész nap lóg – természetes, hogy a lábuk megduzzad.
Ennek egyik gyakori oka az ödéma, más néven vizenyő. A nyári forróságban ez fokozottan jellemző, mert előfordulhat, hogy a szervezet nem tudja kiüríteni a folyadékot.

A lábdagadást ezen felül gyakran okozza vénás keringési zavar, visszérbetegség, mélyvénás trombózis. Kevesen gondolnak rá, hogy baj lehet a vénáikkal, ha nincsenek feltűnő látható visszereik. A vénás megbetegedések rengeteg embert érintenek, azonban sokan a mai napig úgy gondolják, hogy csupán esztétikai problémáról van szó, pedig a kezeletlen megbetegedéseknek súlyos következményei lehetnek. A visszérbetegség családilag örökölhető, jelentős rizikótényező a tartós álló-, vagy ülőmunka végzése.

Tesztelje velünk vénái egészségét most akciós áron, 1490 Ft helyett 990 Ft-ért!
Az akció július 3-tól augusztus 31-ig tart!

A VenoScan egy gyors, és fájdalommentes módszer a láb vénás keringési rendellenességeinek felismerésére. Az eredmény ismeretében szakembereink tanácsokkal látják el a vénák egészségi állapotának megőrzésére vonatkozóan. Minimalizálja a külső rizikótényezőket és végezzen vénatornát, mellyel a kialakult panaszokat is mérsékelheti!

Dr. Szokoly Miklós (a Magyar Podiátriai és Lábsebészeti Társaság elnöke) Vasárnapi Hírek című lapban, a diabéteszes lábról megjelent nyilatkozata:


BF vásár kreatív 2további info gombMegnövelt kompresszió, nagyobb hatékonyság!

A Bauerfeind cég, mint a német Olimpiai válogatott hivatalos támogatója, odafigyel a sportolókra. A nagyobb sportteljesítmény érdekében, a  professzionális Training kompressziós sportzokni boka körüli kompresszióját 15-20 mmHg-ről felemelték 20-25 mmHg-ra. Ezzel a fejlesztéssel nagyban növelték a kompresszió hatékonyságát, hozzájárulva ezzel a sportolók jobb teljesítményéhez.Bauerfeind kompressziós sportzokni

további info gomb


Megérkeztek a Bauerfeind új kéz ortézisei!

Bauerfeind ManuLoc Long Plus kézortézis

Két új kéz ortézissel bővült a Bauerfeind ManuLoc családja, így ezeket a termékeket az indikációk még szélesebb körénél javasolhatjuk. A ManuLoc Long Plus és a ManuLoc Rhizo Long Plus hosszú kéz ortézisek már levehető ujjtámasszal is elérhetőek.

további info gomb


Új szakorvosi magánrendelések
a Dr. Orto Egészségcentrumban!


Dr. Vekerdy-Nagy Zsuzsanna rehabilitációs szakorvosi magánrendelése a Dr. Orto EgészségcentrumbanDr. Vekerdy-Nagy Zsuzsanna rehabilitációs szakorvos magánrendelése

Rendelési idő: minden páros héten szerdán, 13:30-15:30
Vizsgálat díja: 8 000 Ft
Rendelés helye: Dr. Orto Egészségcentrum – Budapest, XIII. Béke út 45.
Bejelentkezés: telefonon – 06 1 239 2380,
e-mailben – ugyfelszolgalat@drorto.hu

Ismerje meg Dr. Vekerdy-Nagy Zsuzsannát ide kattintva


Dr. Körmendi Zoltán gyermekspecialista, ortopéd sebész főorvos magánrendelése

Rendelési idő: minden páros héten kedden, 16:30-18:00
Vizsgálat díja: 8 000 Ft
Rendelés helye: Dr. Orto Egészségcentrum – Budapest, XIII. Béke út 45.
Bejelentkezés: telefonon – 06 1 239 2380,
e-mailben – ugyfelszolgalat@drorto.hu

Ismerje meg Dr. Körmendi Zoltánt ide kattintva


Dr Boross György


Írjon nekünk és jelentkezzen fel hírlevelünkre is, ha első kézből szeretne értesülni aktuális híreinkről, akcióinkról.