82019nov

GenuTrain a térd támasza

Az eredeti térdrögzítő új generációja.

Sokkal pontosabb illeszkedés, nagyobb hatékonyság és kényelmesebb viselet – a GenuTrain új generációja még jobb támaszt nyújt a funkcionális terápiában. 1981-ben ez a térdrögzítő volt az első a piacon, amely anatómiailag formált kompressziós kötést, térdkalács körüli pelottát és oldalsó erősítéseket alkalmazott, hogy a rögzítő a megfelelő helyen maradjon.

Az új GenuTrain megújított 3D-s kötéstechnikával, új Omega + Pad masszázs hatású pelottával és rugalmas hajlító zónával kialakított oldalsó merevítővel hódít most a piacon.

Az új szövéstechnikával kialakított kötött anyag megfelelő kényelmi zónát biztosít a térdhajlatban, miközben az erősen strukturált felület hatékonyabb érintkezést tesz lehetővé a bőrfelszínnel, így hatásosabban, összetett módon stimulálja a mozgásérzékelő proprioceptorokat, ami jó hatással van a szenzomotorikára és a stabilizáló izmok irányítására. Az anatómiai kialakítás csúszásmentes, biztonságos illeszkedést biztosít mozgás közben.

Könnyebb és jobban lélegzik az ortézis az innovatív technikának köszönhetően.

Extra komfort hajlításkor és nyújtáskor.

A korábbinál is jobb hőelvezetés.

Omega + Pad az érzékeny területek intenzív stimulálására

A GenuTrain szabadalmaztatott Omega + Pad-jában kialakított nyomási pontok masszírozzák a Hoffa-féle zsírtestet, amellyel kifejezetten csökkentik a retropatelláris nyomást és az intenzív fájdalmat. Két dörzspontjával és az ízületekig kinyúló laterális meniscus szárnnyal a bandázs kompressziós hatása nem a patellán, hanem a környező lágy részeken érvényesül. A térdízület mozgásait a pelottagyűrű formaváltozása leköveti így a nyomó- és masszírozó hatása gyorsítja az ödémák és folyadékgyülemek felszívódását és csökkenti a fájdalmat.

A pelottagyűrű két összetevőből áll: a fő testet alkotó viszkoelasztikus anyagba a Hoffa pontoktól az oldalsó szárnyakig egy keményebb anyag került beintegrálásra, melynek célja a stimuláció fokozása és a fájdalomcsillapítás maximalizálása.

Új, integrált oldalsó merevítő, fel- és lehúzást segítő füllel

Az új merevítők kopásálló műanyagból készültek, szabadalmaztatott rugalmas hajlítási zóna, kialakításával, amely követi a viselője mozgását, miközben a kötött anyagot stabil módon megnyújtja.

Méret táblázat

Milyen a GenuTrain életérzés? Tökéletes illeszkedés, hatékonyság és kényelem- a térdfájdalom kezelésében.



Hagyjon üzenetet.

Az email címét harmadik személynek nem adjuk át. A kötelező mezők jelölve vannak. *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .